Logboek 2011

Datum Bericht
                                                                                             2011
04 sept Zo, dit weekend de kast verplaatst en de camera weer even laten werken. De hoop is nu dat een aantal vogels deze herfst en winter de kast als schuilplaats zullen benutten. De kans is dan groter dat ze komend voorjaar de kast ook als nest zullen gebruiken. We zullen zien.
09 juli Waarschijnlijk hebben vechtende katten de nestkast naar beneden gehaald. Puinhoop. Zal in herfst een nieuwe kast incl. camera maken.
09 apr. Het begint er naar uit te zien dat er dit voorjaar geen bewoners te begroeten zullen zijn. Volgend jaar zal ik de kast op een andere locatie hangen. Het heeft geen zin om dit nu nog te doen. Jammer, aan de andere kant: gelukkig laat de natuur zich niet dwingen.
01 mrt. Vandaag de eerste activiteit geweest rond de kast. Alarm ging af en er werden gelijk foto’s gemaakt, kortom: Het camprogranmma werkt prima!
26 feb. Zo vandaag een nieuw camprogramma geïnstalleerd. Werkt prima. Vele mogelijkheden. Krijg geluidsmelding op de computer als er beweging is in de kast en er worden continue foto’s geplaats in een map, zodat ik bij afwezigheid kan zien of er activiteit is geweest. Prima zo.
19 feb. Nog wat aanpassingen aan de kast gemaakt. Ir ledjes gemonteerd. Niet geheel naar tevredenheid, maar ik vind het wel best zo. Hopelijk wordt de kast bewoond. De vogels worden wat actiever nu.
05 feb. Cam online gezet. Begin gemaakt met eenvoudige site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.